Kvalificerad redovisningsekonom som kan starta omgående

Kvalificerad redovisningsekonom som kan starta omgående

SJR söker redovisningsekonom som kan starta omgående! Uppdraget sträcker sig ca sex månader fram men kan mycket väl bli förlängt. Kundföretaget har lokaler i centrala Göteborg.

I rollen ingår att sköta löpande bokföring, avstämningar, momsredovisning och bokslutsarbete. Du ingår i ett ekonomiteam och rapporterar till Ekonomichef.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet ifrån redovisning från ax till limpa. Du har erfarenhet av att göra självständiga bokslut. Som person är det viktigt att du trivs att arbeta självständigt, är flexibel och orädd.

Är du den vi söker? Tveka inte att söka tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas omgående. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj (5 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.