Kvalificerad Redovisningsekonom - uppdrag i sommar

Kvalificerad Redovisningsekonom - uppdrag i sommar

Har du möjlighet att arbeta del- eller heltid i sommar, känner dig trygg i redovisning och vill få en ny erfarenhet ifrån en större organisation. Då kan detta var något för dig!


Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en Redovisningsekonom för ett kortare uppdrag under sommaren juni- augusti. Efter introduktion arbetar du självständigt hemifrån med löpande bokföring, bokslutsarbete och redovisning av skatter och avgifter. Mycket arbete sker i Excel.

Din profil

Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som Redovisningsekonom. Du har mycket goda redovisningskunskaper och har arbetat med skatter och avgifter tidigare. För detta uppdrag är det dessutom extra viktigt att du har mycket goda kunskaper i Excel.
Som person är du noggrann, strukturerad och självgående i ditt arbete. Du tycker om att arbeta mot deadline och kan själv driva ditt arbete framåt. Vidare är du kommunikativ och har förmågan att leverera ett bra resultat.

Ytterligare information om tjänsten
Tjänsten ska tillsättas i juni månad och kommer att pågå t.o.m. augusti månad. Vi letar efter dig som kan arbeta både hel- och deltid under denna period. Under uppdraget kommer att arbeta som SJR-konsult.
Vi ser fram emot en god relation och är gärna med och matchar mot andra tjänster efter detta uppdrag.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Niklasson på 070-471 59 01. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-16.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.