Kvalificerad Ekonomiassistent som kan börja omgående till uppdrag i Sisjön

Kvalificerad Ekonomiassistent som kan börja omgående till uppdrag i Sisjön

SJR söker dig som är kvalificerad Ekonomiassistent till ett långsiktigt uppdrag i Sisjön. Uppdraget startar omgående och sträcker sig sex månader, därefter finns goda möjligheter till en anställning hos kunden.

Rollen innebär att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, fakturering, avstämningar samt lönehantering av cirka 70 anställda, både kollektivanställda och tjänstemän. Du arbetar brett med helheten inom ekonomi. Din roll är självständigt men har en kollega på ekonomiavdelningen som du samarbetar med.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och avstämningar vid bokslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån lönehantering. Har du tidigare arbetat i ekonomisystemet pyramid så är det ett stort plus. Vidare ser vi att du är kommunikativ, prestigelös och självständig i ditt arbete.

Då tjänsten ska tillsättas omgående ber vi dig söka tjänsten så snart som möjligt alternativt ringa direkt till ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (3 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.