Junior Redovisningsekonom till centralt bolag!

Junior Redovisningsekonom till centralt bolag!

Vill du blir en del av ett härligt team på ett bolag med finansiell inriktning där det händer mycket och där du får arbeta med redovisning? Har du dessutom ett genuint intresse för siffror och redovisningsfrågor, då är detta en tjänst för dig!


Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en ny junior redovisningsekonom som kommer att ingå i ett redovisningsteam och dagligen arbeta med löpande bokföring, upprättande av rapporter, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du har även hand om betalningar, filhantering och avstämningsarbete samt ansvarar för vissa administrativa uppgifter såsom anslagshantering. Dina kontaktytor i rollen är främst med kunder och leverantörer, revisorer och myndigheter.


Din profil

För att söka tjänsten ska du har arbetat brett med redovisning tidigare, på ett bolag eller på en redovisningsbyrå, under ett eller ett par års tid. Du känner dig trygg i löpande bokföring och avstämningar och har arbetat med bokslutsarbete. Du har en högskoleutbildning med inriktning redovisning och kan utöver svenska kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Har du tidigare kunskap om redovisning av finansiella instrument är det meriterande, likaså om du har intresse för utveckling av rutiner och processer eller har arbetat med digitaliseringsfrågor.

Som person har du ett stort engagemang, är trygg i dina kunskaper och tycker om att ha det roligt på jobbet. Vi söker dig som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har en förmåga att kunna prioritera och trivs med att arbeta i en organisation i förändring/utveckling. Vidare är du kommunikativ, öppen och prestigelös. Du tycker om att arbeta i team men kan samtidigt självständigt ta fullt ansvar för dina uppgifter och driva ditt arbete framåt.


Ytterligare information om tjänsten

Tjänsten ska tillsättas 1 september och är inledningsvis ett konsultuppdrag via SJR fram till juni 2023. Efter denna period finns det mycket goda möjligheter till en anställning direkt på kundföretaget. Tjänsten är på 100% och placering är på bolagets kontor centralt i Göteborg.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Niklasson på 0704-715901. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-07-05.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.