Jr Redovisningsekonom med inslag av controlling

Jr Redovisningsekonom med inslag av controlling

Har du jobbat som ekonomiassistent och vill ta steget mer mot redovisning och kanske till och med controlling? Vill du jobba för ett familjärt bolag som lägger stor vikt vid alla människors lika värde och värnar om gemenskap och bra sammanhållning? Då är detta rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Som jr redovisningsekonom på detta bolag kommer du ingå i ett team på fem personer som alla har olika ansvarsområden. I denna roll kommer du ha huvudansvaret för koncernfakturering i IFS samt fakturamatchning i Medius. Du kommer även fungera som en stöttande funktion i den löpande redovisningen och tillsammans med Finance Director ta fram och utveckla rapporter och analyser, samt vara involverad i diverse projekt.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid rätt person till denna roll, men du behöver även ha en god förståelse för redovisning. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning samt arbetat några år på en ekonomiavdelning. Som person är du noggrann, nyfiken och har en drivkraft att alltid vilja utveckla såväl dig själv som verksamheten. Vidare är du självgående och ansvarstagande och stimuleras av att driva ditt eget arbete framåt. Du har en analytisk förmåga och är duktig på att se helheten.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med start snarast, uppdraget förväntas löpa fram till årsskiftet och för rätt person finns därefter goda möjligheter till fortsatt anställning hos vår kund. Bolaget ligger i mölnlycke och arbetet sker främst på plats med viss flexibilitet.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emelie Löfqvist på 076-6471630. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.