Hyresadministratör till fastighetsbolag i centrala Göteborg

Hyresadministratör till fastighetsbolag i centrala Göteborg

Vi söker nu en hyresadministratör till ett uppdrag med start omgående och sex månader framåt. Vår kund är stor aktör inom fastighetsbranschen och har lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär rollen?

Som hyresadministratör kommer du hantera aviseringar, registrera nya och ha hand om befintliga avtal. Reglera hyreshöjningar och fastighetstaxeringar. Du kommer även jobba med reskontrahantering, följa upp och skicka påminnelser.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och har jobbat med liknande uppgifter i några år. Du behöver ha erfarenhet från fastighetsbranschen och specifikt kommersiella hyresavtal. Som person ser vi gärna att du är positiv, serviceinriktad och driven. Vidare är du noggrann och strävar att leverera med högsta kvalitet. Vi värdesätter delaktighet, ansvar och kommunikation.

Låter detta som du? Sök då reda idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emelie Löfqvist på 076-647 16 30. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.