Har du erfarenhet av koncernredovisning?

Har du erfarenhet av koncernredovisning?

Då har vi ett uppdrag som kanske kan vara intressant! Det är med start i september/oktober på ett stort välkänt internationellt bolag i Göteborg. Uppdragets längd är inte riktigt fastställt utan vi kommer att diskutera det vidare v 34. Men skicka gärna in din ansökan om du har rätt erfarenhet så träffar vi dig gärna och diskuterar eventuellt upplägg!

Uppdraget är ett interimsuppdrag där du ingår i ett seniort redovisningsteam där ditt ansvar är att konsolidera och analysera data samt delta i kvartalsrapportering och ta fram underlag för ad hoc analyser. Du är också ett stöd till operations avdelningen och har erfarenhet av noterade och internationella bolag sedan tidigare och är van att sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt. Du har arbetat i flera rapporteringsverktyg, gärna Cognos och är duktig på Excel. Engelska är en självklarhet för dig i både tal och skrift.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Karlsson från v 34 på 076 647 16 00. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Senior Accountant
Mer info
Kontaktperson Caroline Karlsson
Telefon 031-333 54 71
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 aug 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.