HR-Koordinator till Skogssällskapet

HR-Koordinator till Skogssällskapet

Skogssällskapet är en allmännyttig stiftelse som arbetar för hållbar utveckling av skog och mark. Vi finns i Sverige, Finland och Lettland. Skogssällskapet verkar för en utveckling i skogen som är ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar. Genom vårt stöd till forskning och erfarenheter från våra egna skogar bidrar vi med ny kunskap och har modet att utmana gamla sanningar. Vi gör både skogar och skogsägare rikare.

Är du en engagerad administratör som älskar att ge service och har jobbat med HR några år? Då är det kanske dig vi söker till en nyinrättad roll som HR-koordinator till Skogssällskapet. Skogssällskapets medarbetarenkäter vittnar om ett uppskattat ledarskap, tydliga mål och en stolthet och trivsel. Att vinsten går till forskning inom hållbart skogsbruk gör att det känns extra meningsfullt att gå till jobbet.
Skogssällskapet vägleds av sina värderingar; kundfokus, proaktivitet, öppenhet och respekt.
Du kommer välkomnas till en trevlig arbetsplats med fräscha lokaler i centrala Göteborg!

Om rollen
Som HR-koordinator arbetar du i en bred roll och fungerar som operativt stöd till HR-chefen inom hela kompetensförsörjningscykeln, dvs attrahera, rekrytera, introducera, utveckla och behålla och avsluta medarbetare. I din roll ingår också att ha koll på arbetsrätt och arbetsmiljö i praktiken.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Ansvara för och hantera den digitala HR-strukturen
 • Koordinera alla delar i rekryteringar, onboarding- och offboarding
 • Upprätthålla HR-policy, -riktlinjer, -rutiner och personalhandbok
 • Lönekartläggning och sammanställning av underlag inför och efter lönerevisioner
 • Administrera pensioner, tjänstebilar, hälsokontroller, sjukvårdsförsäkringar etc
 • Sammanställa och följa upp olika underlag och statistik både internt och externt
 • Hantera dokumentation och administration av MBL-ärenden
 • I samverkan med skyddsombud driva det systematiska arbetsmiljöarbetet, SAM
  Din profil
  Du har tidigare arbetat i en bred HR-roll och har erfarenhet av HR-administrativt arbete. Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom HR. För att trivas och vara framgångsrik i rollen så har du en genuin känsla för service och har en proaktiv och lösningsorienterad attityd. Du gillar att arbeta självständigt och kan obehindrat prioritera om utifrån ändrade förutsättningar. Vi förutsätter att du är organiserad, noggrann och arbetar strukturerat och effektivt. Du är en god kommunikatör och behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Att arbeta i olika digitala miljöer känns naturligt för dig och Microsoft Office är en självklar del av din vardag.

  Ansökan
  I denna rekrytering har Skogssällskapet valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-12-02. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

  Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

  Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
  Mer info
  Område Göteborgs stad
  Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (2 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.