Företagsrådgivare till bank i Göteborg

Företagsrådgivare till bank i Göteborg

Drivs du av att bygga långsiktiga affärsrelationer och verkligen göra skillnad för kunder? Trivs du i en social roll där samarbete och gemenskap ses som viktiga komponenter för att nå framgång? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

SJR söker för kunds räkning dig som vill arbeta som rådgivare mot företagskunder. Du kommer att ingå i ett prestigelöst team där arbetsmiljön kännetecknas av ett gott samarbetsklimat och där förändringar ses som en möjlighet till utveckling. Det här är en organisation som präglas av snabba beslutsvägar och entreprenörsanda, där du får möjlighet att växa både personligt och professionellt i en roll med stort eget ansvar.

Om rollen
Som företagsrådgivare arbetar du aktivt med både befintlig kundstock och nykundsbearbetning. Du arbetar med att säkerställa krediter och att kredituppföljningar hanteras och följs upp på ett regelrätt sätt. En viktig del i rollen är att vara lösningsorienterad med en förmåga att analysera och förstå varje kunds unika situation för att på bästa sätt tillgodose deras befintliga och kommande behov.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll och vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet. Du har en god förståelse för kreditbedömningar samt har förmågan att förstå och analysera ett bokslut. Att kunna hantera IT-system och gilla att arbetat digitalt ser vi som en förutsättning för att du ska lyckas i arbetet.

För att trivas i rollen tror vi att du är en social och utåtriktad person som tycker om att ha många kontaktytor och som förstår vikten av att skapa och behålla långsiktighet i affärsrelationer. Det är naturligt för dig att bygga nätverk, du har känsla för service och har en drivkraft att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är samtidigt en prestigelös lagspelare som stöttar dina kollegor när det behövs. Vidare är du van vid att arbeta strukturerat och leverera mot deadlines.

Övrigt om tjänsten
Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos vår kund. De sitter i trevliga lokaler i västra Göteborg.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 28 oktober 2019. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catharina Langert på telefon: 031-333 54 81.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Företagsrådgivare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.