Erfaren ekonomiansvarig till NordicNC

Erfaren ekonomiansvarig till NordicNC

NordicNC, Nordic Navigation & Communication AB, är en koncern som erbjuder högkvalitativ utrustning för marin sjöfart inom Kommunikation, Navigation och Undervattensystem kompletterat med underhåll, installation och service. De operativa bolagen i koncernen är CA Clase Marinelektronik AB, CTV Service AB, Zeatec Marine AB, Adveto Technologies AB och Cordland Marin AB. Tillsammans har bolagen en gedigen erfarenhet och en lång historia med rötterna tillbaka till början av 1900-talet. Vi är idag 25 anställda fördelade i Göteborg, Landskrona och Stockholm och omsätter drygt 100 miljoner.

Vi är ett tillväxtbolag och söker dig som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiansvarig hos oss kommer du att arbeta verksamhetsnära och ha en tät dialog med såväl våra medarbetare som ledning och ägare. Det är en bred och självständig roll där du har ett helhetsansvar för ekonomin i våra bolag. Du arbetar med allt från kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och periodiseringar till månadsbokslut och förberedelse inför årsavslut. Andra arbetsuppgifter är intrastat, lageravstämningar, moms- och skattedeklarationer samt valutahandel. Vidare sköter du vår löneadministration och hanterar en del personaladministration, såsom försäkringar och pensioner. Du ansvarar även för inköp till kontoret och vissa avtal.

Nu i oktober månad flyttar vi in i nya lokaler i Grimmered. Det är både kontor och lager för våra verksamheter så att alla medarbetare kan sitta tillsammans.

Din bakgrund
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna på högskolenivå, och flera års erfarenhet av redovisning. Du är trygg med att ta ett helhetsansvar och trivs i en mindre organisation med varierande arbetsuppgifter. Vi arbetar i Pyramid och tidigare vana av det är ett stort plus. Meriterande är också erfarenhet av arbete med projekt eller projektredovisning. Då tjänsten innefattar en del kontakt med utländska kunder/ leverantörer ser vi att du har goda kunskaper i engelska.

Som person är du självgående, ansvarsfull och har lätt för att ta egna initiativ. Du är flexibel och prestigelös med en positiv inställning. I ditt arbete är du noggrann, ordningsam och strukturerad samt mån om att hålla deadline. Vidare är du en social och omtänksam kollega och du får gärna ha ett intresse för affären! Vi erbjuder dig en roll med goda möjligheter att själv utveckla ditt arbetssätt i en entreprenöriell och familjär miljö präglad av öppen dialog och delaktighet.

Ansökan
I denna rekrytering har NordicNC valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 16 oktober, intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: ekonomiansvarig
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.