Ekonomiassistent till omgående uppdrag

Ekonomiassistent till omgående uppdrag

SJR söker en kvalificerad ekonomiassistent för ett uppdrag hos kund. Uppdraget är på heltid och startar omgående, du kommer vara inhyrd ca sex månader därefter finns mycket goda möjligheter till en anställning hos kunden. Kundföretaget sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

Du kommer ingå i ett ekonomiteam där ni arbetar tätt tillsammans såväl som självständigt. Arbetsuppgifter:
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Löpande bokföring
  • Internfakturering
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturamatchning
  • Kontoavstämningar
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen
Din bakgrund

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av ekonomiarbete, du har förståelse för bokföring samt goda kunskaper i excel, svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet momsredovisning och gärna EU-moms. Som person ser vi att du är kommunikativ och öppen. Självklart är du noggrann i ditt arbete och har stort intresse för siffror.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sandra Hellström på 031-333 54 76. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.