Ekonomiassistent till omgående interimsuppdrag

Ekonomiassistent till omgående interimsuppdrag

För kunds räkning söker SJR en ekonomiassistent till ett interimsuppdrag med omgående start. Tjänsten är på heltid och sträcker sig fram till och med 6 december 2019. Vår kund sitter i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

Rollen
Som ekonomiassistent kommer du att kontera leverantörsfakturor och matcha dessa mot inköpsordrar. I rollen ingår också kvittohantering, insamling av tidrapporter, hantering av kundinbetalningar, avstämningar samt diverse administration som kan förekomma på en ekonomiavdelning.

Vem söker vi?
Vi söker dig med några års erfarenhet från likande roll och vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet. Då vår kund har engelska som koncernspråk är det viktigt att du känner dig trygg i detta i både tal och skrift.

För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel och prestigelös person som känner dig trygg inom ekomomiområdet. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är noggrann i ditt arbete och van vid att arbeta mot deadlines.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Amanda Karlsson på 031-333 54 88. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.