Ekonomiassistent till Vinge Advokatbyrå

Ekonomiassistent till Vinge Advokatbyrå

Vinge är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Bland Vinges cirka 500 medarbetare finns Sveriges främsta affärsjuridiska expertis. Det gör att vi alltid kan sätta ihop team med spetskompetens för våra klienter, oavsett uppdrag och bransch. Det är därför vi får möjlighet att arbeta med de mest spännande och komplexa uppdragen inom affärsjuridik. Att arbeta här innebär utveckling. Tillsammans.

Vinge Göteborg har ca 70 anställda. Ekonomiavdelningen består av fem personer och leds av vår ekonomichef. Vi ligger i framkant när det gäller professionell hantering av ekonomifrågorna. Avdelningens mål är att ge den bästa servicen, både internt mot våra medarbetare och mot externa aktörer. Även om det finns en specialisering inom ekonomiavdelningen samarbetar vi och stöttar varandra.

Nu söker Vinge en driven och serviceinriktad ekonomiassistent! Är du redo att kliva in i ett stabilt bolag med en härlig atmosfär där du välkomnas in i ett team med engagerade kollegor?

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett sammansvetsat team om fem personer som ställer upp för varandra och hjälps åt. Det är en social roll med många kontaktytor, såväl med kunder och klienter som med kollegor runt om på Vinges olika kontor.

Dina främsta arbetsuppgifter är att ansvara för faktureringen åt ett antal jurister på byrån. Det innebär att du, i dialog med juristerna, upprättar fakturor och specifikationer till klienter avseende juridisk rådgivning. Du kommer även ha en del arbetsuppgifter som rör redovisning och annan ekonomisk administration. Arbetet ställer krav på noggrannhet och att ha ett öga för detaljer samtidigt som man kan se till helheten och prioritera utifrån det.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete med ekonomi. Det är viktigt att du är mycket duktig i det svenska språket, både i tal och skrift samt känner dig bekväm med engelskan.

Som person är du serviceinriktad och lösningsorienterad, har en god förmåga att kommunicera och inga problem med att ta för dig. Det är viktigt att du har ett professionellt och förtroendeingivande sätt, att du är noggrann i ditt arbete och har en stor ansvarskänsla. Du är självgående och kan med enkelhet strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare ser vi att du är en lagspelare som trivs i grupp, gillar att samarbeta och har lätt för att anpassa dig efter olika arbetssätt.

Ansökan
I denna rekrytering har Vinge valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Erikson på 070-471 59 07 eller ekonomichef på Vinge Göteborg Anna Berglund på 072-179 16 29. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-10-12. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Kontaktperson Sofia Erikson
Telefon 070-471 59 07
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.