Ekonomiassistent till Göteborgs Handelsstål AB

Ekonomiassistent till Göteborgs Handelsstål AB

Om företaget
Göteborgs Handelsstål AB är ett medelstort fåmansbolag med stora visioner. Hos oss jobbar vi alla tillsammans, det innebär mycket egenansvar samt bra samarbetsförmåga. Göteborgs Handelsstål har sålt stål i mer än 30 år och vi förväntar oss att stärka vår ställning i branschen kommande år. Som ekonomiassistent hos oss kommer du via dina arbetsuppgifter ta del av hela verksamheten, vilket är lärorikt, roligt och omväxlande. Ta chansen att följa med på vår resa.

Vi söker nu en ekonomiassistent till en heltidstjänst till vårt kontor på Hisingen.

Ansvarsområden
I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, påminnelser, kontering och allmän kontorsadministration. Vi arbetar i Visma Global.

Din profil
Vi söker dig som är gymnasieekonom med några års erfarenhet av löpande bokföring från mindre bolag. Viktigt är att du har med dig kunskap av momsregler och system. Du känner dig också trygg i att använda engelska i ditt arbete. Som person är du prestigelös, noggrann, flexibel och är villig att hugga i där det behövs liksom är ansvarstagande och har skinn på näsan.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka oss din ansökan redan idag. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på telefonnummer 031-750 33 93.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.