Ekonomiassistent till Fassi

Ekonomiassistent till Fassi

Om företaget
Fassi är ett av världens största kranmärken för lastbilar. Utöver marknadens bredaste sortiment, med kranar från 1 till 215 ton för mobilt eller stationärt bruk, erbjuder vi även våra egenproducerande påbyggnationer för tunga fordon. Tillsammans lyfter vi våra kunders verksamhet.

Då en av våra medarbetare på ekonomiavdelningen nu går på föräldraledigt söker vi efter en ersättare som kan hjälpa oss att fortsätta driva arbetet på avdelningen under hennes frånvaro. Fassi genomgår just nu ett stort organisatoriskt förändrings- och utvecklingsarbete, därför tror vi att du drivs och lockas av chansen att tillsammans med oss bidra till ekonomiavdelningens och företagets fortsatta utveckling av processer och rutiner.

Arbetsbeskrivning
Som ekonom hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar, rapportering samt vara delaktig i bokslutsarbetet. Ekonomiavdelningen har även hand om administrativa uppgifter såsom inköp av kontorsmaterial och telefonväxeln. Du kommer att ingå i ett team om tre personer där vi arbetar tätt tillsammans och alla hjälps åt. Detta medför att din roll kommer formas efter din kompetens, tidigare erfarenhet och gruppens sammansättning. Vi tror att du på ett engagerat och ödmjukt sätt kan bidra med nya tankar och idéer för utveckling av de ekonomiska processerna.

Bakgrund
Vi tror att du har en relevant utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har goda systemkunskaper och kommer med input hur vi kan nyttja systemet på bästa sätt. Vi arbetar i Pyramid och erfarenhet från det är starkt meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är pedagogisk och har en förmåga att förstå och se helheten. Du har tålamod och är inte rädd för att stå på dig och driva saker framåt. För att passa in i vår organisation är du en social och kommunikativ lagspelare, som hugger i där det krävs. Vi söker dig som gillar utvecklingsarbete och vill vara med och driva Fassi framåt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 18 juni 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Examensarbete
Sista ansökningsdag 20 juni (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.