Ekonomiassistent, resebransch, sommaruppdrag!

Ekonomiassistent, resebransch, sommaruppdrag!

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Vad innebär rollen?
Här får du, hos vår kund belägen i Göteborg, möjlighet att vara del av ett mindre ekonomiteam och få mer erfarenhet inom ekonomi under en sommarperiod. Till största del arbetar du med leverantörs- och kundreskontra för tre bolag. Arbetsuppgifterna omfattar stora flöden och många utländska betalningar. Eventuellt kan även mer bokföring komma att ingå i rollen. Du är del av ett trevligt kontor med cirka 20 medarbetare och en miljö med fokus på resor av alla dess slag.

Arbetet sker på heltid och uppdraget är avsett att pågå från slutet av juni till slutet av augusti. Du kommer att fungera som vår SJR-konsult.

Vem söker vi?
Vi söker dig med någon (eventuellt pågående) eftergymnasial ekonomisk utbildning samt möjligen viss praktisk erfarenhet som ekonomiassistent. Som person är du naturligt noggrann, är mån om att göra ett korrekt arbete och trivs med uppgifter som förutsätter god kontroll. Du trivs även med att arbeta med kollegor och har förmåga att snabbt lära dig nya arbetsuppgifter.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Karin Fors via 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.
Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juni (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.