Ekonomiassistent på deltid

Ekonomiassistent på deltid

SJR söker för kunds räkning en Ekonomiassistent på deltid. Uppdraget löper minst fyra månader med chans till förlängning och startar omgående. Kundföretaget har kontor i centrala Göteborg. Omfattningen är mellan 50-75%, kunden är alltså flexibel efter vad konsulten efterfrågar.

Rollen innebär att hantera både kund- och leverantörsreskontra, bokföra in- och utbetalningar, fakturering, avstämningar och löpande bokföring. Samt övriga administration inom ekonomiområdet. Man ingår i ett större ekonomiteam och arbetar nära två kollegor.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av ekonomisystemet agresso, alternativt något annat större system. Som person ser vi att du är samarbetsvillig, har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är trygg i din kunskap.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sandra Hellström på 031-333 54 76. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.