Ekonomiassistent på deltid till centrala Göteborg

Ekonomiassistent på deltid till centrala Göteborg

Till vår trevliga kund som sitter centralt i Göteborg söker vi en ekonomiassistent som kan börja i mitten av augusti. Tjänsten är förlagd på 50% och uppdraget sträcker sig över minst 6 månader.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent tillhör du ett team om sex personer som leds av en ekonomichef. Dina främsta arbetsuppgifter innebär ansvar för fakturering, driva in kundfordringar samt hantera inkassokrav. I rollen arbetar du nära verksamheten och har mycket kontakt såväl internt som externt och målet är att alltid leverera service av toppklass.

Vem söker vi?
Till tjänsten söker vi dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med arbetsuppgifter inom fakturering. Har du arbetat med kravrutiner och moms är det en stor fördel och erfarenhet av Microsoft Dynamics är meriterande. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och kan hantera arbetsuppgifter på engelska.

Som person är du självgående och har inga problem med att strukturera och planera ditt arbete. Du är noggrann med ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har en god känsla för service och ett professionellt och förtroendeingivande sätt gentemot andra.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-07-06.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Sofia Erikson
Telefon 070-471 59 07
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.