Ekonomiassistent med vana av reskontra till Knowit

Ekonomiassistent med vana av reskontra till Knowit


Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 400 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.


Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en ekonomiassistent med erfarenhet inom reskontra. Vi sitter i fina lokaler centralt vid Nordstan.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent hos oss kommer du tillhöra vårt trevliga ekonomiteam som tillsammans ansvarar för ekonomin för våra elva bolag. Du kommer att arbeta med och ansvara för kund- och leverantörsreskontran för samtliga bolag. I ditt arbete ingår uppgifter såsom fakturering, in- och utbetalningar, påminnelsehantering, reseräkningar samt att ha koll på leverantörsregistret. Det är en roll med många kontaktytor såväl internt som externt. Tjänsten som ekonomiassistent är ny hos oss och är ett led i att Knowit omstrukturerar arbetet på ekonomiavdelningen.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med både kund- och leverantörsreskontra och som trivs i en roll som ekonomiassistent. Har du en bakgrund från mindre bolag eller har tidigare erfarenhet från konsultbranschen är det positivt. Meriterande är också vana av Unit 4 Business World (UBW), systemet som vi arbetar i. Vi ser även gärna att du har en utbildning inom ekonomi på gymnasial eller eftergymnasial nivå, såsom KY eller YH.

Som person tycker du om struktur och ordning & reda, du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. Du ser dig även som en social och prestigelös lagspelare och tycker om att ge god service. Du är lyhörd och hänsynstagande samtidigt som du har en trygghet och är stabil. Trivs du att arbeta med varierande uppgifter och har förmågan att byta fokus är detta tjänsten för dig!

Om oss

Hållbarhet är viktigt för oss på Knowit och något som vi kontinuerligt arbetar med. Under 2019 tilldelades vi certifieringen ESG Transparency Partner. Det är en certifiering som utdelas till Nasdaq-noterade bolag som aktivt jobbar med hållbarhetsarbete. På Knowit mäter vi löpande medarbetarnöjdhet och eNPS - viljan att rekommendera arbetsplatsen. Såväl medarbetarindex som viljan att rekommendera Knowit som arbetsplats ligger mycket högt. Är du vår nya medarbetare och kollega?

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 9 augusti, intervjuer sker löpande med uppehåll vecka 28-31.

Varmt välkommen med din ansökan och trevlig sommar!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: ekonomiassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.