Ekonomiassistent med säljsupport

Ekonomiassistent med säljsupport

HALFEN är ett av de ledande internationella företagen inom fixeringsteknik för byggindustrin och ingår i CRH gruppen. Vi erbjuder våra kunder över 20 000 produkter och tillhandahåller tekniska lösningar för applikationer inom bygg- och industriprojekt. Arkitekter och ingenjörer utnyttjar våra produkter och vår tekniska programvara i sina projekt. Byggföretag, elementfabriker och distributörer/återförsäljare använder vårt breda produktsortiment i husbyggnation och alla typer av anläggningsprojekt. Våra varumärken HALFEN, DEHA, FRIMEDA och DEMU är alla internationellt erkända. I Sverige är vi 17 anställda och i Finland är vi 4 anställda. Halfen AB har en omsättning på 156 miljoner SEK. Läs gärna mer på www.halfen.com/se/

Vi söker nu en ekonomiassistent med säljsupport, med start så snart som möjligt. Vi sitter i trevliga lokaler i Gårda, i centrala Göteborg.

Arbetsområden
Du kommer att arbeta med både ekonomi och säljsupport, fördelat på ungefär 50 % vardera. Inom ekonomi kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
 • Kundinbetalningar
 • Upplägg av nya leverantörer
 • Fakturahantering
 • Matchning av frakter
 • Kundbonus
 • Avstämningar
 • Månads- och årsbokslut
Inom säljsupport delen kommer du framförallt att arbeta med:
 • Sammanställning av statistik
 • Avtalshantering
 • Uppföljning av kunder
 • Prislistor
Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från att ha arbetat med ekonomi. Du har erfarenhet av att ha arbetat i något affärssystem (vi arbetar i Microsoft Dynamics AX) och du har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med säljsupport och om du har arbetat på ett större bolag eller i en nordisk organisation. Du besitter en god svenska såväl som engelska i tal och skrift och det är ett plus om du kan något annat nordiskt språk.
Som person är du en teamplayer som har mycket eget driv och energi. Du har förmågan att skapa goda relationer och du är ödmjuk i ditt sätt, samtidigt som du har skinn på näsan när det behövs.

Ansökan
I denna rekrytering har Halfen valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Östlund på 031-7503393. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka oss din ansökan redan idag.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.