Ekonomiassistent med möjlighet till utveckling

Ekonomiassistent med möjlighet till utveckling

Ekonomiassistent med driv och ambitioner

Rollen innebär att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och avstämningar. Du ingår i en mindre ekonomiavdelning på fyra personer där man hjälps åt. Företaget har en öppen organisation som präglas av omsorg och respekt. Kontoret ligger i Frölunda.

Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av SJR. Uppdraget löper mellan maj och december, därefter finns goda möjlighet till en anställning på företaget. Tjänsten är på heltid.

Lämplig bakgrund är någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi t ex YH-utbildning. Erfarenhet ifrån ekonomiarbete, gärna att du har erfarenhet ifrån ett mindre bolag med helheten där du även gjort momsredovisning och skatter. Som person ser vi att du vill utvecklas inom ekonomi och har ambitioner att lära dig nytt. Du är en prestigelös person som trivs i en miljö där alla hjälps åt samtidigt som du är driven och vill framåt.

Passar denna beskrivning in på dig? Sök tjänsten via sjr.se, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. Har du några frågor, tveka inte att ringa ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76.

Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.