Ekonomiassistent HTE Produktion AB

Ekonomiassistent HTE Produktion AB
Om företaget

HTE Produktion AB grundades 1974 och bedriver verksamhet inom anläggning, skötsel, underhåll, markarbeten samt betongrenovering. HTE Produktion AB har idag 95 anställda och omsätter 310 miljoner kronor. Verksamhet bedrivs i södra Sverige med tyngdpunkt på Storgöteborg. Koncern består idag av HTE Garden AB som är moderbolag och dotterbolagen HTE Produktion AB och Göteborgs Gräv och Maskin AB (GMAB). GMAB bedriver uthyrning av gräv- och schaktentreprenadmaskiner och har idag 10 anställda samt omsätter 16 miljoner kronor.

HTE har som bolag alltid funderat och reflekterat över vilken samhällsnytta man bedriver och hur vi som bolag kan medverka till att bygga framtidens samhälle. Tillsammans med våra medarbetare vill vi delta i detta arbete med energi och engagemang. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs. Trivsel tror vi, bygger på rätt värderingar kring öppenhet, möjlighet att påverka sin egen arbetssituation, humor och ekonomisk stabilitet.


Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent hos oss ingår du i ett team om tre personer. Du kommer i huvudsak att ansvara för vår kund- och leverantörsreskontra. Vi scannar in våra fakturor och din uppgift blir att kontera, skicka vidare för attest samt följa upp. Det kommer även att ingå att arbeta med andra vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Vi ser gärna att du är med och skapar rutiner och struktur för ekonomiavdelningen så att vi alltid arbetar på bästa sätt.

Bakgrund
Vi söker dig som har lång erfarenhet från liknande arbete och trivs med att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Vi arbetar idag i Entré och har du tidigare erfarenhet av ett systembyte är det meriterande. Erfarenhet från byggbranschen är ett stort plus men inget krav. Du är självgående och har en förmåga att förstå helheten inom ekonomi. Du har en analytisk förmåga, är bra på att ta in kunskap och har en vilja att fortsätta att utvecklas. Som person är du en glädjespridare, flexibel och har lätt för att skifta fokus när det behövs. Du trivs med att arbeta i en öppen atmosfär där alla hjälps åt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 26 augusti 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug (5 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.