Ekonomiadministratör till Skogssällskapet i Göteborg

Ekonomiadministratör till Skogssällskapet i Göteborg

Skogssällskapet är en allmännyttig stiftelse som arbetar för hållbar utveckling av skog och mark. Vi finns i Sverige, Finland och Lettland. Skogssällskapet verkar för en utveckling i skogen som är ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar. Genom vårt stöd till forskning och erfarenheter från våra egna skogar bidrar vi med ny kunskap och har modet att utmana gamla sanningar. Vi gör både skogar och skogsägare rikare.

Till rollen som Ekonomiadministratör söker vi nu efter dig som gillar ordning och reda och är en superadministratör! Du kommer till ett trevligt ekonomiteam som sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg!

Om rollen
Ekonomiteamet består av sex medarbetare som jobbar tight tillsammans och hjälps åt, men vågar också utmana varandra. Du kommer att rapportera till Redovisningschefen. Förutom kollegorna i teamet har du i denna roll kontakt med bla Skogsförvaltare och även externa parter.
Det är en roll där du framför allt jobbar med administrativa delar, men även stöttar upp som ekonomiassistent. Man jobbar mycket med förbättrings- och effektiviseringsprojekt där du kommer få ta en aktiv del, men även stötta övriga organisationen gällande system och processer inom ekonomiområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Avtalsadministration; löpande förvaltning, support och kvalitetssäkring av arbetet med den digitala avtalsportalen
  • Arkivering av fysiska avtal, originalverifikat samt övriga dokument som kräver arkivering
  • Fakturering och avräkning, samt bokföra och stämma av leverantörsskulder
  • Registrera och godkänna betalningar, samt avstämning av balanskonton
  • Rapportera till olika myndigheter
  • Sköta allmänna kontorsgöromål såsom tex beställningar och posthantering
Din profil
Vi söker dig som är en fena på administration och har jobbat något år med ekonomi.
Grundläggande för att lyckas i rollen är en generellt god systemvana, en vilja att jobba digitalt och att du är nyfiken på att fortsätta utveckla processer och prova nya arbetssätt.
Som person ser vi att du är noggrann med en känsla för kvalitet och gärna bidrar till gruppen med engagemang, samt är positiv och flexibel.

Ansökan
I denna rekrytering har Skogssällskapet valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-05-24. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.