Controller sökes till uppdrag med start omgående

Controller sökes till uppdrag med start omgående

Vår kund är ett globalt företag inom logistikbranschen och de behöver nu uppbackning av en controller som kommer fokusera på bolagets investeringsprocess samt även ägna en del tid åt cost controlling.

Vad innebär rollen?

Som controller kommer du ägna en stor del av din tid åt företagets investeringsprocess. Du är processägare och har en kontrollerande och kvalitetssäkrande funktion för att se till att processen fungerar och efterföljs. Du bistår de avdelningar som vill äska pengar för en investering, ser till att rätt dokument fylls i och att attestflödet går smidigt.

I arbetsuppgifterna ingår löpande uppföljningar, analyser & prognoser. Du ansvarar och driver igenom och koordinerar budget- och prognosprocessen inom ditt ansvarsområde samt analyserar månadsresultatet. Utöver detta kommer du att stötta medarbetare, chefer och företagsledning inom ditt controller-område och bidra till ökad förståelse av ekonomiska samband. Du har också en aktiv samverkan med controllers inom andra ansvarsområden.

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker har en relevant högskoleutbildning och goda kunskaper i Excel. Troligtvis har du arbetat i ett par år med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet och ett genuint intresse för finansiell analys samt en god analytisk förmåga är en stor tillgång för att bli framgångsrik i rollen.

Vi sätter ett stort värde på att du är en noggrann och strukturerad person som har förmåga att arbeta med flera projekt parallellt. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ, lösningsorienterad och trivs med att arbeta i ett team. Erfarenhet av arbete i SAP och BPC är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Koncernspråket är engelska.

Ytterligare information om uppdraget
Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss snarast möjligt. Uppdraget förväntas pågå till och med januari 2021.

Din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte utan skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: controller
Mer info
Kontaktperson Katarina Forslund
Telefon 0704715925
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.