Chef stiftelseadministration till PRI i Göteborg

Chef stiftelseadministration till PRI i Göteborg

PRI Pensionsgaranti är ett ömsesidigt försäkringsbolag inom tjänstepensionsområdet som ägs av de försäkrade kundföretagen. PRI har cirka 110 anställda med kontor i Stockholm och Göteborg. PRI:s stiftelsetjänster drivs i ett dotterbolag och erbjuder administrations- och redovisningstjänster till stiftelser, såväl pensions- och vinstandelsstiftelser som övriga stiftelser. PRI:s företagskultur kännetecknas av det lilla företaget med stora ambitioner, utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling.

Till PRI:s stiftelsetjänster i Göteborg söker vi nu en chef för stiftelseadministrationen.

PRI är inne i en spännande tillväxtfas och har även högt ställda mål på att fortsätta växa. Verksamheten genomgår en omstrukturering och renodlar sin verksamhet för att fokusera på valda affärsområden.

Brinner du för ledarskap och att motivera andra och få till ett bra teamarbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om rollen
Stiftelseadministrationen ansvarar bland annat för hantering av vinstandelar, stipendieadministration och kontakter med tillsynsmyndigheter och kunder. Gruppen består idag av åtta medarbetare, sex i Göteborg och två i Stockholm. Som chef för stiftelseadministration har du fullt personalansvar för dina medarbetare och leder och fördelar arbetet på avdelningen. Du kommer även att ha eget kundansvar för ett antal vinstandelsstiftelser och därmed också arbeta operativt i verksamheten. Du rapporterar till chefen för stiftelsetjänster och ingår i ledningsgruppen för densamma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som chef för stiftelseadministration är:
  • Coacha och stötta dina medarbetare
  • Kundansvar för ett antal stiftelsekunder (Vinstandelsstiftelser)
  • Förändringsledning
  • Processutveckling
Din profil
Vi söker dig som har arbetat som ledare i ett par år och känner dig trygg i ledarrollen. Vi tror att du har arbetat med leverans av tjänster och om du har erfarenhet från stiftelser eller bank är det meriterande.

Grundläggande för att lyckas i rollen är en god förståelse för hur IT-stöd stöttar verksamheten och hur effektiva processer fungerar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt är väl förtrogen med juridiska frågeställningar.

Som person ser vi att du är självgående och har förmågan att engagera och entusiasmera dina medarbetare. Du är strukturerad och noggrann och har ett driv att vilja förbättra och effektivisera processer. Du ser dig även som nyfiken och trivs i en föränderlig miljö.

Vill du arbeta på ett bolag med en familjär anda och med korta beslutsvägar där kompetens värderas och med engagerade medarbetare, varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I denna rekrytering har PRI valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07.
Med hänsyn till semestertider kommer urval att påbörjas först under vecka 33.
Sista ansökningsdag är 2022-08-20. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiveras en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.