Business Controller till centralt beläget företag

Business Controller till centralt beläget företag

För kunds räkning söker vi nu en erfaren och driven Business Controller till ett konsultuppdrag på ett spännande tillväxtföretag med start omgående. Företaget som är beläget i centrala Göteborg präglas av hållbarhet och det märks i hela verksamheten. Tjänsten är placerad på huvudkontoret och du rapporterar direkt till CFO. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och trivs i en organisation som präglas av team work och ett holistiskt mind set.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för företagets operativa finansiella modell för att säkra den interna finansiella rapporteringen för att säkerställa och stödja korrekta affärsmässiga beslut och prioriteringar.

Du kommer ta fram analyser, identifiera trender och ta fram förslag för att maximera lönsamhet, ansvara för att implementera och verkställa processer som bidrar till prestationshöjande aktiviteter, du kommer även leda eller delta i verksamhetsnära ad hoc projekt. I rollen ingår också att ansvara för budgetprocessen samt rapportering till CFO.

Kvalifikationer
Rollen kräver att du har en kandidatutbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet som Business Controller. Du har gedigen erfarenhet och kompetens inom finansiell planering, informationshantering och BI verktyg samt mycket goda kunskaper i Excel. Rollen kräver mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är analytisk och detaljorienterad som person, du är en "doer" som är van att arbeta självständigt och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du har mycket god samarbets-, och kommunikationsförmåga, präglas av hög affärsmässighet i allt du gör, du behärskar svenska och engelska obehindrat och trivs med att hålla presentationer och har mycket god förmåga att påverka beslutsfattare.

Din ansökan
Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Anna Eriksson tel: 031-333 54 80. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.