Business Controller med start omgående

Business Controller med start omgående

SJR söker för kunds räkning en Business Controller med start omgående till bolag med kontor centralt i Göteborg. Uppdraget är en hyrrekrytering vilket innebär att du går in som konsult via SJR i ca ett år och går sedan över i anställning hos kundföretaget.


Vad innebär rollen och vem söker vi?

Som Business Controller ingår du i ett ekonomiteam om fem personer där du är en av två controllers. Rollen innebär ansvar för löpande uppföljning och analys av verksamheten, vara ett stöd i analysarbetet av den framtida ekonomiska utvecklingen för verksamheten, utbilda verksamheten i de ekonomiska processerna, föreslå och genomföra förbättringar i det ekonomiska arbetet, både inom ekonomifunktionen och ute på enheterna, vara ett stöd för ekonomichef i olika frågor samt ha kontakt med revisorer.

Vi tror att du har relevant erfarenhet och utbildning för tjänsten och finns tillgänglig omgående. Som person är du pedagogisk, social och framåt. Du är självgående och tar initiativ samtidigt som du är duktig på att anpassa dig och har lätt för att möta människor. Vidare är du prestigelös och lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalité i ditt arbete.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund är omgående och uppdraget är på heltid och ca ett år framöver och därefter anställning hos kund. Företaget har trevliga lokaler i centrala Göteborg och arbetstiderna är flexibla mellan 8-17.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.