Business Controller för omgående uppdrag

Business Controller för omgående uppdrag

SJR söker för kunds räkning en Business Controller med omgående start. Uppdraget är på ca 6 månader och för rätt person finns möjlighet till anställning på sikt hos kundföretaget.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som Business Controller är du verksam mot den svenska produktenheten tillsammans med ytterligare en controller. Bolaget är en internationell koncern men du ingår i ekonomiavdelningen här i Göteborg och rapporterar till CFO lokalt. Du ingår i ledningsgrupp och kommer att få möjlighet att påverka verksamheten för Sverige. Din kommer att arbeta nära produktenhetschefen för området och vara ett bollplank kring affären. Det är av vikt att du har förståelse för helheten på ekonomiavdelning, hur kassaflödet ser ut och vad som påverkar BR & RR. Det är god ordning och struktur i bolaget men du kommer att få vara med och påverka och utveckla befintliga processer kring rapportering. Bolaget använder IFS som affärssystem och rapporterar med hjälp av Excel och Qlickview. All rapportering sker på engelska varpå det är av vikt att du är bekväm med engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet och som finns tillgänglig omgående. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av producerande bolag, lagerredovisning och produktkalkylering. Har du dessutom erfarenhet av projektredovisning är det ett stort plus. Du besitter god systemvana, har mycket goda kunskaper i Excel och har du utöver det erfarenhet av IFS är det mycket meriterande.

Du är prestigelös som person och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du pedagogiskt lagd med god förmåga att förklara ekonomiska samband.

Ytterligare information om uppdraget
Vår kund sitter i trevliga lokaler i södra Göteborg. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är flexibla mellan 8-17.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 jan (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.