Bred redovisningsekonom till ett föräldravikariat!

Bred redovisningsekonom till ett föräldravikariat!

SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom för ett uppdrag på 100% med start vid årsskiftet. Uppdraget är ett föräldravikariat på ca 1,5 år som konsult. Vår kund sitter i trevliga lokaler i Majorna.

Vad innebär rollen?

Som redovisningsekonom ingår du i ett team om 3 personer och ansvarar för löpande bokföring, avstämningar, periodiseringar och rapportering. I rollen ingår även att kontera vissa specifika fakturor, samt göra månads- och årsbokslut tillsammans med en kollega. Ekonomiteamet fungerar som en redovisningsbyrå åt en extern kund.

Då vår kund är en internationell koncern behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även meriterande med goda kunskaper i excel då vår kund jobbar med komplexa rapporter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant utbildning och några års erfarenhet från liknande roll som redovisningsekonom. Kanske har du en bakgrund från revision? Som person är du strukturerad, ansvarstagande och prestigelös. Vi tror även att du har en hög arbetsmoral och trivs i en roll med högt tempo och tighta deadlines. Hos vår kund erbjuds en prestigelös arbetsplats med högt i tak, varav vi tror att du är en öppen och social person som trivs i den miljön.

Ytterligare information om uppdraget

Uppdraget är på 100% med start vid årsskiftet och ca 1,5 år framåt. Det förekommer även hundar på kontoret.

Din ansökan

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på telefonnummer 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.