Backoffice-medarbetare till Partner Fondkommission

Backoffice-medarbetare till Partner Fondkommission

Om företaget
Partner Fondkommission AB är en fondkommissionär som erbjuder finansiella tjänster till företag, institutioner och privatpersoner. Bolaget bedriver verksamhet inom corporate finance och aktiemäkleri.

Vi söker nu en backoffice-medarbetare till vårt trevliga kontor beläget i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning
I rollen som backoffice-medarbetare kommer du att ansvara för emissionsadministration i EuroClear Sweden ABs VP-system. Tjänsten är omväxlande och du kommer att hantera administration rörande emissioner, publika erbjudanden, corporate actions, depåavtal, avstämningar mot banker samt matcha inbetalningar mot rätt konto, aktier och avtal. Vidare kommer du att arbeta med ekonomi såsom fakturering, kundreskontra, avstämningar samt registervård. Vi är ett litet kontor där vi alla hjälps åt med övrigt förekommande kontorsgöromål. Du kommer även att vara delaktig i ett förändringsarbete, då organisationen växer och utvecklas. Du kommer att ha ett nära samarbete med många olika avdelningar inom företaget såsom corporate finance, emissionstjänster och våra kundansvariga.

Bakgrund
Vi tror att du är utbildad gymnasieekonom eller har någon eftergymnasialutbildning samt något års arbetslivserfarenhet. Har du även ett intresse för aktier ser vi det som positivt. Du kommer att ha kontakt med kunder både nationellt och internationellt, vilket ställer krav på att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i office-paketet.

Som person är du mycket noggrann, strukturerad och trivs med ordning och reda. Du är positiv, glad och kommunikativ. Du gillar att arbeta självständigt, tar egna initiativ, har skinn på näsan och hanterar många olika uppgifter utan att tappa fokus.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på 031-333 54 77. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 22 april 2019.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.