Auktoriserad revisor till RSM Göteborg

Auktoriserad revisor till RSM Göteborg

RSM erbjuder hög kompetens inom revision, skatt, redovisning och rådgivning. Arbetsglädje och personliga relationer står alltid i centrum för vår verksamhet. Vi är den personliga byrån som finns där våra kunder finns samtidigt som vi är en del av en global verksamhet som kan leverera kompetens och kapacitet på hög internationell nivå. Våra kontor i Sverige finns i Stockholm, Göteborg, Norrtälje och Umeå. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av den svenska marknaden då vi sedan 1950-talet har vi arbetat med företag på alla nivåer och i alla utvecklingsfaser. Vårt göteborgskontor finns i härliga och nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg och vi är i dagsläget cirka 55 medarbetare i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi söker dig som tänker långsiktigt och vill vara med och utveckla bolaget och driva det framåt. Rollen innefattar arbete som auktoriserad revisor på revisionsuppdrag och arbete internt på RSM som revisionsansvarig. Du leder vårt kvalitetsarbete inom revision och arbetar med att förvalta och utveckla revisionsmetodiken, du kan även komma att hålla i interna utbildningar. Under året kommer vi att tillsammans med kollegor i vårt internationella nätverk implementera en uppdaterad revisionsmetod och ett nytt, egenutvecklat revisionsprogram och vi ser att du kommer vara drivande i detta projekt.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbete som auktoriserad revisor, erfarenhet av revision av internationella företag och trivs med att ha eget kundansvar. Du har ett uttalat intresse för frågor som rör kvalitet, metodik och regelverk och tycker om att arbeta med den slags frågeställningar. Har du även ett driv och en vilja att ständigt utvecklas inom ditt yrke samt en pedagogisk ådra, där du har lätt för att dela med dig av din kunskap och erfarenhet till våra andra medarbetare, kommer du att lyckas i denna roll..

Att arbeta hos oss
Det finns många goda skäl att arbeta på RSM. Härlig stämning, stimulerande arbetsuppgifter, tydlig väg till delägarskap, generösa förmåner och internationella karriärmöjligheter, bara för att nämna några.

Vårt företagsklimat erbjuder en trevlig utmaning för den som vill spänna sin båge och gott om belöningar för den som lyckas i sitt arbete. Att arbeta hos RSM är att arbeta med frihet under ansvar. Du som söker arbete hos oss gillar att driva din egen utveckling - givetvis med full stöttning av oss och med hjälp av moderna arbetsverktyg. Hos oss får du goda möjligheter att bygga upp din egen kompetens när du hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner.

Vad är då viktigast för dagens - och morgondagens - toppkonsulter? Att ha kul på jobbet, såklart! Vägen dit går via nöjda kunder, som i sin tur skapas av nöjda medarbetare. Därför är vårt mål att bli Sveriges Bästa Arbetsplats och vi är redan certifierade som Great Place to Work. Vi tror att du som medarbetare kommer trivas bra hos oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 18 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.