Är du egenkonsult inom Supply Chain eller Inköp?

Är du egenkonsult inom Supply Chain eller Inköp?

Är du egenkonsult inom Supply Chain eller inköp? Eller är du anställd men kan tänka dig att arbeta som konsult?

Oavsett söker vi på SJR nu ett sammarbete med dig för nya uppdrag inom Supply Chain och inköp. För oss är ett gott och långsiktigt sammarbete viktigt. Vi hjälper dig att hitta nya uppdrag, du hjälper oss med din kunskap. När vi väl hjälpt varandra en gång gör vi det gärna igen.

Vi märker en ökad efterfrågan inom områdena och skulle därför vilja komma i kontakt med dig redan nu, så vi kan hjälpa varandra inför framtida uppdrag.

Så är du på jakt efter nya uppdrag, tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Ludvig Kärmander på Ludvig.karmander@sjr.se. Vi intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.