Vi söker privatrådgivare till SEB

Vi söker privatrådgivare till SEB

Brinner du för service och att skapa relationer? Vill du som vi, finnas för våra kunder under livets alla skeenden och hjälpa dem med både planerade och oförutsedda händelser? Vi söker nu privatrådgivare till våra kontor i Göteborg.

Om tjänsten

Du kommer framförallt att arbeta med våra befintliga kunder men även med prospektering. Som privatrådgivare hos oss arbetar du med kundens hela ekonomi och du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö där initiativ, drivkraft och laganda premieras. Du är en viktig del i vårt team, där alla kollegor stöttar varandra och samarbetar för att skapa framgång och goda kundupplevelser. Våra kunder vår viktigaste tillgång och vi finns till för dem under alla livets skeenden.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss är du intresserad av att skapa långsiktiga och givande relationer med våra kunder. Drivkraft, gott affärsmannaskap och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är noggrann och ser rådgivningsdokumentation som ett viktigt verktyg i ditt arbete. Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av att arbeta som privatrådgivare inom bank och har goda kreditkunskaper. Du har Swedsec-licens och erfarenhet av att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Våra kunder vår viktigaste tillgång och vi finns till för dem under alla livets skeden, för mer information och inspiration: www.seb.se/livet

Just nu genomgår vi en stor digital förändringsresa inom SEB-koncernen och därför är det en fördel om du uppskattar nya omställningar och utmaningar.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 5 augusti 2018. Vänligen sök direkt hos SEB via länken. Vi inte tar emot ansökningar via e-post. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.