Privatrådgivare till SEB Avenyn

Privatrådgivare till SEB Avenyn

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Drivs du av att jobba proaktivt, gillar att göra affärer och bygga starka och långsiktiga kundrelationer? Då kanske det här är jobbet för dig! Vi söker nu privatrådgivare till vårt centrala och nyrenoverade kontor på Avenyn. Kontoret är med sin centrala placering ett attraktivt och välbesökt kontor med en mycket spännande marknad, där vi fortsätter att växa!
Vi är 28 medarbetare på kontoret beståendes av Kundtjänst, Privatrådgivare, Företagsrådgivare, Pension & Försäkring och Private Bankers där samarbetet mellan oss är en stor del av vår framgång!

Vad du kommer att göraDu kommer ingå i vårt Privatteam där vi är 8 ambitiösa kollegor som arbetar med rådgivningsmöten enligt metodiken i vår nya distributionsstrategi. Det gör du genom digitala kundmöten men även fysiska möten där det gör skillnad. Du jobbar proaktivt och tar egna initiativ för att boka in rätt kundmöten, men du kommer också att träffa kunder som slussas till dig via andra kanaler eller från kollegor.
Du jobbar i ett nära samarbete med mäklare i vårt område, där även möjlighet finns att vara med på visningar.
Vem vi letar efter Vi letar efter dig som brinner för att göra affärer genom att ge goda råd i privatpersonens alla livshändelser. Du har ett starkt självledarskap, där du driver dig själv för att nå uppsatta mål och leverera hög kundnöjdhet. Du är en prestigelös lagspelare som ser det egna ansvaret för affären och viljan att bidra till kontorets och teamets framgång som avgörande.
Tidigare erfarenhet kring remoterådgivning är meriterande. Rollen kräver en SwedSec-licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) samt bolånelicens och det är meriterande om du redan har dessa. Om du inte har nämnda licenser kommer du få möjlighet att erhålla dessa.
Vad vi erbjuder Du blir del av ett härligt och engagerat gäng som gillar att skapa framgångar och goda kundupplevelser. Vi arbetar tillsammans oavsett roll på kontoret och det är självklart att kunden skall få sin helhetslösning hos oss. Vi har stark lokal närvaro med en spännande marknad.
Vad vi erbjuder dig som anställd på SEB Det finns hundratals olika karriärvägar på SEB, det betyder att en karriär hos oss verkligen är vad du gör den till. Att arbeta inom SEB ger dig även tillgång till en mängd olika fördelar och förmåner, allt från hälsa till en bra balans mellan jobb och fritid samt hållbarhet Här är ett urval av SEB:s förmåner; * Personalbank - Personlig rådgivning och förmånliga priser på bankens produkter såsom bolån, försäkring mm. * SEB:s vinstandelsprogram - alla våra medarbetare får del av bankens årliga vinst. * SEB Campus - Vårt digitala företagsuniversitet med över 10 000 kurser för våra anställdas kompetens- och vidareutveckling. * Friskvårdsbidrag & Livsstilskonto att köpa tjänster som främjar hälsa och välmående
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. Läs mer om hur det är att jobba på SEB här; www.sebgroup.com/career
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag men senast den 2 oktober 2022. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Antonio Latorraca på mail antonio.latorraca@seb.se Vi ser fram emot din ansökan!
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsättas genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)