Försäkringsrådgivare till Remote Advisory Center på SEB i Göteborg

Försäkringsrådgivare till Remote Advisory Center på SEB i Göteborg

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB? Älskar du att göra affärer och vill arbeta med våra tjänster inom området Pension & Försäkring? Gillar du ansvar och att ta egna initiativ? Vi värdesätter olika erfarenheter och tror starkt på att du som är passionerad, driven och vill vara en del av en positiv kraft i samhället har de rätta förutsättningarna. Nu söker vi en Livförsäkringsrådgivare Företag till vårt Remote Advisory center med placering i Göteborg. Om jobbet I rollen jobbar du aktivt med försäljning och rådgivning till befintliga och nya företagskunder kring försäkringslösningar. Du har också ansvar att coacha, utbilda, driva på och stötta i försäkringsaffären på bankkontor och andra avdelningar. Som Livförsäkringsrådgivare på Remote Advisory Center kommer du träffa befintliga och framtida företagskunder. Kunderna bokas in i kalendern och kommer ifrån rådgivare från landets alla kontor. Kundmötena sker digitalt med skärmdelning via Teams. Vi har en tydlig metodik i våra kundmöten där du som rådgivare sätter din egen prägel för att möta kundens behov.
Vem vi letar efterVi ser gärna att du har goda kunskaper inom livförsäkringsområdet. Har du även ett livdiplom via IFU eller motsvarande samt även innehar SwedSec-licens är detta meriterande. Vi lägger stor tonvikt till rätt personlighet för rollen och i teamet och kan därför erbjuda kravställda utbildningar om dessa saknas. Vi söker dig som har förmågan att skapa kundupplevelse i varje möte, är en tävlingsmänniska och har ett stort driv och engagemang för ditt arbete. Du är metodisk, inkluderande och har stark framåtanda. En av dina stora styrkor är din kommunikativa förmåga och din förmåga att ta egna initiativ och samarbeta med andra.
Vad vi erbjuder Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra.
Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i den här rollen. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 30 Maj 2022. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Lina Nordin, mail lina.nordin@seb.se
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)