Innesäljare Varma kunder

Innesäljare Varma kunder

Vilka är vi?

Företaget skapades 2008 i London och har sedan dess växt med kontor både i England i Spanien. Vi har sedan starten arbetat med distansförsäljning och har de senare åren valt att specialisera oss på återförsäljning av några av världens största lotterier vilket fungerat väldigt bra för oss. Med vår svenska spellicens kan vi garantera bra kvalité och ett gott bemötande till alla våra kunder. Vi är alltså inget stort och opersonligt callcenter utan arbetar i kontorsmiljö med nära kollegor och är en väldigt platt organisation.

Nu expanderar vi och söker i samband med detta . I samband med detta tre stycken nya medarbetare. Tjänsten är som innesäljare där Försäljningen vänder sig till konsumenter och sker över telefon. Vi arbetar ej med kallförsäljning utan alla kunder har uttryckt ett intresse för vår produkt eller deltagit i vårt lotteri tidigare.

Lön:

Lönen är i första hand provisionsbaserad men vi har även en garanterad lägstalön. De anställda vi har idag, som arbetar med samma produkt, har en snittlön på c:a 27.000kr/mån. Det kan självklart variera men det är ungefär där lönen är vid uppnådd målsättning och självklart har vi även anställda som alltid ligger över det. Det finns alltså goda möjligheter att tjäna en bra lön även om målsättningen inte alltid uppnås.

Vem söker vi?

Tidigare försäljningserfarenhet är meriterande men absolut inget krav. Några av våra medarbetare som idag lyckas bäst hade aldrig arbetat med försäljning innan de började hos oss. Framförallt letar vi efter mogna individer som vill hitta ett arbete de kan trivas på och utvecklas med. Vi försöker att ha en lika lekfull som professionell inställning till det vi gör.

Tveka inte att höra av dig om det låter intressant, så berättar vi gärna mer om tjänsten!
Mer info
Kontaktperson Jonatan Isaksson
Telefon 0722223460
Email Mejla Jonatan Isaksson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (55 dagar kvar)