Skademekaniker till Scania Sverige AB - Region Väst, Arendal

Skademekaniker till Scania Sverige AB - Region Väst, Arendal

Är du skademekaniker med ett brinnande intresse för branschen? I din roll som skademekaniker är du en viktig resurs, då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten, svetsning, plastreparationer och vindrutebyten mm.

Din Profil
Vi tror att du som person är serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför felsökning och reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

För tjänsten behöver du ha gymnasieutbildning med inriktning bilskadereparatör med flera års vana från yrket. Du behöver ha god datorvana och datorkunskap då arbetet kräver det i många moment vid exempelvis orderhantering. Givetvis har du B-behörighet och har du även C- och D-körkort är det mycket meriterande.

Utöver detta ser vi att du besitter följande meriterande kunskaper:
  • Hjulinställning och axellinjering
  • AC-utbildning
  • Genomgått riktningskurser
  • Skadereparationer på tunga fordon samt lätta transportbilar
  • Svetsutbildning samt behärskar limning, spackling, riktning
  • Cabas
Vi kan ge dig
En trivsam arbetsmiljö i en verkstad som täcker in reservdelar, verkstad och försäljning där du tillsammans med ett team av kompetenta och trevliga kollegor får en god möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

Ytterligare information
Kontakta gärna Jakob Lundberg, Servicechef Arendal, 010-706 67 76.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden med reservation under semesterperioden v28-32.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 8 sept 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.