Administratör med kundansvar

Administratör med kundansvar

På kontoret i Göteborg, som sitter i trivsamma lokaler på Östra Hamngatan i centrala Göteborg, arbetar 38 personer varav 14 administratörer. Tjänsten som administratör kallas hos oss avgifts- och hyresförvaltare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta bostadsrättsföreningarnas lägenhetsförteckning vilket innebär administrering av överlåtelser, pantsättningshandlingar och andrahandsuthyrningar. Tjänsten inkluderar även arbetsuppgifter som avisering och debitering av avgifter/hyror, reskontrahantering, kontraktsskrivning samt kravhantering. I det dagliga arbetet ingår kontakt med både boende och styrelsemedlemmar både via mail och telefon.

Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående, initiativtagande, serviceinriktad, kvalitetsmedveten med personlig mognad, helhetssyn och god samarbetsförmåga. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du har 3 årig gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning och har 1-2 år erfarenhet av arbete med liknade arbetsuppgifter. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med administrativ och professionell kundhantering. Vi har god erfarenhet av en bakgrund som mäklarassistent.

Du har även mycket goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta i större affärssystem gärna erfarenhet av Incit Xpand. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Har du erfarenhet av ekonomiarbete från fastighetsbranschen och-/eller hyresadministration är det meriterande, men inte avgörande.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev med en kort sammanfattning av hur du passar för huvuduppgifterna, samt en motivering till varför just du är lämplig och vill ha denna tjänst samt betyg från den utbildning du sist avslutat eller är mest relevant för tjänsten.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sbc.se/
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (5 dagar kvar)