Elektronikkonstruktör med kunskap i analog/digital teknik

Elektronikkonstruktör med kunskap i analog/digital teknik

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en elektronikkonstruktör till vår avdelning som arbetar med elektrisk mottagardesign för laser inom radarsystem. Tjänsten innebär konstruktion av kretsschema genom komponentval, design och kravnedbrytning på detaljnivå. Du utför även analys och beräkningar av utfall såsom effekt, störningar, tidsförskjutningar, stig- och falltider mm.

Du kommer att ingå i en konstruktionsavdelning bestående av ca 10 personer som präglas av god sammanhållning och stöttning men där även stor vikt läggs vid eget ansvar och driv.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad inom elektronikkonstruktion, gärna med inriktning mot analog/digital teknik, samt med ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av konstruktion av kretsscheman, komponentval, lödning samt gärna CAD-kunskaper.

Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du är ambitiös och noggrann, trivs med att fördjupa dig i tekniken och tar snabbt till dig nya kunskaper.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med möjlighet till fortsatt anställning på Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.