Junior elektronikingenjör till SAAB!

Om jobbet

Vill du vara med från start till mål och se hur en produkt växer fram? Är du nyexaminerad högskole- eller civilingenjör inom elektro eller mekatronik med ett intresse för provningsteknik? Ja, då är det precis dig vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som junior elektroingenjör kommer du att jobba med testutveckling för de tester som tas fram för provning av Saabs produkter. Du kommer att jobba brett med produkter inom både sjö, luft & land. Du kommer att jobba både med utveckling av mjukvara och hårdvara och får på så vis en stor bredd i din roll! Du kommer dels ha arbetsuppgifter inom mikrovågor via verktyget LabVIEW.
Arbetet sker i crossfunktionella team om 5-7 personer där man jobbar sammansvetsat med ett agilt arbetssätt. Teamet kör dagliga stand up avstämningar och man jobbar hela tiden mot en back log.
Dina dagar varierar ständigt beroende på vart i processen du befinner dig, det kan dels innebära att du läser in dig rent tekniskt på det objekt som test ska utformas för. Medan en annan dag spenderar du i esd-lab för att verifiera funktion på testet som framtagits. Du får helt enkelt vara med från start till mål!

Din profil

Vi söker dig som är såväl praktisk som teoretisk och vill ha en varierande vardag. Vi tror att du är nyfiken på andra och tycker om att nätverka. Som person tror vi att du är glad, positiv och engagerad i det du gör!

Skallkrav:
  • Högskole- civilingenjörsutbildning inom elektro eller mekatronik
  • Svenskt medborgarskap
  • Engelska i tal & skrift
  • Programmeringskunskap inom något av följande språk: C, C++, C#, Java
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Hobbyprojekt inom testning, programmering eller dylikt.
  • Skolerfarenhet av mätteknik
  • Skolerfarenhet av mikrovågor
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare, heltid
Arbetstid: Dagtid 8-17
Urval sker löpande
Jobbfakta

Ring Henrietta Bolander, 0704-449045

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 aug

Om företaget

Saab arbetar på den globala marknaden med världensledande produkter, tjänster och lösningar från militärt försvar till civil säkerhet. Med verksamhet på alla kontinenter utvecklar, anpassar och förbättrar Saab ständigt ny teknik för att möta kundernas behov.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.