Relationsstark säljare till S:t Eriks i Göteborg

Relationsstark säljare till S:t Eriks i Göteborg

S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder www.steriks.se

S:t Eriks kunder består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningsbranschen, kommuner, statliga verk samt återförsäljare. Vi räknar också in konsultledet/arkitekter/projektörer bland våra viktigaste samarbetspartners i form av föreskrivande led. Vi är ledande inom segmenten natursten, marksten/plattor, rör/brunnar, stödmurar och takpannor. Vi är duktiga på design och att skapa unika produkter som är anpassade för marknadens behov.

Arbetsbeskrivning
S:t Eriks söker en driven, självgående och förtroendeingivande säljare till Region Väst. Du kommer ingå i S:t Eriks professionella säljteam för B2B-sidan. I ditt uppdrag kommer du i huvudsak att bearbeta existerande kunder och föreskrivare, men även en del säljinsatser mot nya kunder kommer att ingå i ditt uppdrag. Du utgår från kontoret i Göteborg och/eller från hemmet och ditt distrikt är Västra Sverige med inriktning på Göteborg med omnejd.

Några av dina kommande arbetsuppgifter;
  • Ansvarar för att ta fram och utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot våra B2B-kunder, såväl befintliga som nya kunder.
  • Ansvara för att följa upp avtal, större offerter och kundspecifika överenskommelser
  • Spendera din arbetstid till ca hälften på fältet hos och med våra kunder och övrig tid på kontoret med administrativa delar rörande våra affärer
  • Hanterar/leder större projekt med längre säljcykel och mer utdragen leveransplan

OM DIG

Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Som person är du självgående och välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska - du brinner för affären. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att passa i rollen som säljare hos oss så ser vi gärna att:
  • Du har några års erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer
  • Du är intresserad av att bygga långsiktiga relationer och med ett intresse av projektförsäljning
  • Du är duktig gällande olika IT-stöd och ser dessa som stor hjälp
  • Du är målmedveten, resultatinriktad och har en god planeringsförmåga
  • Du är duktig på att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunder och samarbetspartners.
Vi erbjuder
S:t Eriks är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll med eget ansvar i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på och ute på fältet. Du kommer att besöka våra olika fabriker och samarbetspartners.

Ansökan
Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.