Fältsäljare, Väst

Fältsäljare, Väst

S:t Eriks söker driven Fältsäljare till region Väst!

S:t Eriks startade 1888 och är i dag Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar och block i betong och natursten. Över tre sekel har vi byggt upp resurser, sortiment, kunskap och erfarenhet som ger våra kunder närmast obegränsade möjligheter. S:t Eriks ägs av börsnoterade Volati och verkar över stora delar av Norden med ett 10-tal egna produktionsanläggningar. Idag arbetar cirka 450 personer på S:t Eriks AB. Läs mer på www.steriks.se

Ditt uppdrag
Vi söker en driven, självgående och förtroendeingivande säljare till Region Väst vilket innefattar Göteborg, Bohuslän, Dalsland samt Västergötland som distrikt. Som Fältsäljare kommer du att ingå i S:t Eriks professionella säljteam för B2B-sidan. Dina kunder består av större och mindre entreprenadföretag inom bygg- och anläggningsbranschen såväl som av kommuner och föreskrivande led. I ditt uppdrag kommer du att ta över en befintlig kundstock, och kommer i huvudsak att bearbeta existerande kunder, men även en del säljinsatser mot nya kunder kommer att ingå i ditt uppdrag. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra kunder.

Din profil
Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla försäljningen tillsammans med våra kunder. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av fältförsäljning och gärna mot bygg- eller anläggningsbranschen. Som person är du en självgående, välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska - du brinner för affären. Du ser möjligheter, har en positiv attityd och är duktig på att bygga relationer. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du utgår ifrån vårt kontor i Hjällbo, dock är din placeringsort i viss mån flexibel.

Vi erbjuder
Som medarbetare på S:t Eriks erbjuds du stora möjligheter till utveckling i ett företag som expanderar. Vi erbjuder dig en spännande och konkurrenskraftig produktportfölj, grundlig introduktion, ett professionellt säljstöd, ett härligt säljteam, en tjänstebil och i övrigt marknadsmässiga villkor.

Din ansökan
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev! Vid frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig till Jenny Alstierna, rekryterare, på telefon 073-1533363.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, regionsäljare, account manager, sälj
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 dec (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!