Söderberg & Partners söker administratör inom Liv & Pension

Söderberg & Partners söker administratör inom Liv & Pension

Välkommen till ett tjänstepensionsteam inom Söderberg och Partners som har fokus på företag och dess anställdas tjänstepensionslösningar. Den administrativa processen i den moderna pensionslösningen är en av de absolut viktigaste hörnstenarna. Vi söker nu därför dig som har en naturlig administrativ ådra, med fokus på struktur, ordning och reda.

I din roll så kommer du jobba nära våra kunder tillsammans med våra försäkringsrådgivare. Du kommer ansvara för den administrativa processen för de kunder teamet har. Teamet består idag av två försäkringsrådgivare och en administratör. De löpande administrativa uppgifterna innefattar återkommande moment som styrs av vårt flöde och du kommer bland annat sitta med följande:
  • Administration av personalförändringar på kundföretagen,
  • Uppföljning av rådgivningsmöten,
  • Dialoger med kundföretagen, försäkringsbolag och våra rådgivare.
  • Administrativ erfarenhet med fördel inom Liv- och pensionsförsäkring
  • Ett positivt förhållningssätt
För oss väger dina personliga egenskaper väldigt tungt. Du kommer tillhöra ett team av totalt fyra personer vilket gör att det är vi tillsammans som skapar en riktigt härlig och trevlig arbetsmiljö. Vi är väldigt måna om varandras välmående och vi lägger väldigt stor vikt vid att det skall vara roligt att gå till jobbet. Allas roller i teamet är tydliga men vårt absolut största fokus är att våra kunder skall känna sig väldigt väl omhändertagna. Det är just därför den administrativa processen är hjärtat i verksamheten. Om den inte fungerar så kommer inte heller kunderna att vara nöjda med oss.

Du erbjuds
  • En kreativ och härlig arbetsplats mitt i centrala Göteborg - vid Kungstorget.
  • En arbetskultur som präglas av värdeorden modig, driven, hjälpsam och ansvarsfull. Här kan du läsa mer om våra värderingar.
  • En gedigen introduktionsplan med utbildning, e-learning, handledning och stöttning från erfarna kollegor vilket ger dig chansen att komma in i arbetet på ett fint sätt.
Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV, personligt brev samt betyg från gymnasiet eller senare utbildning.

Välkommen med din ansökan!

Placering: Göteborg

Anställningsstart: November 2022

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2022-10-01

Kontaktperson: Håkan P. Järås +46 722 044221 eller Patrik Dise +46 703 03 66 93

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 sept 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?