Erfaren rådgivare Wealth Management till ledande bolag

Erfaren rådgivare Wealth Management till ledande bolag

Vill du ta nästa steg i din roll som rådgivare? Söderberg och Partners är en av Sveriges ledande och snabbast växande aktörer inom finansiell rådgivning och nu söker vi en erfaren rådgivare inom Wealth Management till Askim (Göteborg), alternativt med placering i Kinna.

Vi är en framgångsrik verksamhet, och söker dig som vill vara delaktig i vår expansion. För detta behöver du flera års erfarenhet inom investeringsrådgivning, och en vilja att göra skillnad.

Vi är för närvarande 7 medarbetare på kontoret i Askim och våra rådgivare är specialiserade på rådgivning inom Wealth management, Pension- eller Företagsförsäkringar. Lokalerna är luftiga och moderna och vi har en trevlig och familjär atmosfär där alla hjälps åt.

Som rådgivare inom Söderberg & Partners Wealth Management har du tillgång till en gedigen analysavdelning och ett marknadsledande systemstöd. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang samt intresse för sina respektive arbetsområden. Vi söker en medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor som ett lag.

Om Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management är den del inom Söderberg & Partners som uteslutande fokuserar på kapitalförvaltning. Ett affärsområde som växer kraftigt och har fortsatt ambitiösa tillväxtplaner. Våra kunder är privatpersoner, ägarledda företag, stiftelser och institutioner. Söderberg & Partners Wealth Management består idag av cirka 400 medarbetare anställda i hela landet.
  • Flerårig erfarenhet av kvalificerad rådgivning inom värdepapper
  • Swedsec-licens
  • Kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande är meriterande
  • Stor förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer
  • Är affärs- och kundfokuserad och ser en utmaning i att leverera över förväntan till dina kunder
  • Har stort eget driv och vill satsa på att växa och utvecklas tillsammans med oss
Licens för försäkringsförmedling (Insuresec) är meriterande, men personlig lämplighet har större betydelse.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Välkommen med din ansökan!

Tillträde: Efter överenskommelse

Placering: Askim, Datavägen 10C, alternativt Kinna, Kyrkogatan 12

Sista ansökningsdag: 2022-10-20

Kontaktperson: Owe Berndtsson, 0709-93 56 88
Mer info
Kontaktperson Owe Berndtsson
Telefon 0709-93 56 88
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?