Junior utrullningstekniker sökes för heltidsuppdrag

Junior utrullningstekniker sökes för heltidsuppdrag

Vi söker till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg utrullningstekniker för installation och driftsättning. Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av Söder & Co men arbetar ute hos kund, möjlighet till överrekrytering finns. Vår kund arbetar med service inom IT och elektronik med uppdrag bland annat i Mölndal och ute hos slutkund. I tjänsten sker leverans av produkterna med B-lastbil således är B-körkort ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Uppdraget startar under april-19 och arbetstiderna är måndag till och med fredag mellan kl.8-17.
Som lagermedarbetare/utrullare ingår du i ett team som arbetar med installation av hårdvara på arbetsstationer. Som utrullningstekniker hjälper du användarna att komma igång med sin nya dator. I arbetsuppgiften kan det även förekomma att vara till hjälp med installation av lokala skrivare och eventuellt andra lokala tillbehör.
En hel del tid spenderas inom företagets lagerverksamhet med att förbereda och packa ihop arbetsstationerna innan det är dags att leverera ut dem till användaren. Kort summering av arbetsuppgifterna:
  • Lagerarbete
  • Utrullning av ny hårdvara
  • Nedmontering av befintlig arbetsstation (arbetsdatorn)
  • Därfefter uppmontering av ny arbetsstation.
Eftersom transporter till viss del görs med bil så är B- körkort ett krav.

Din profil

Du som söker tjänsten har med fördel studerat på gymnasium med inriktning på IT och/eller teknik. Du har ett naturligt intresse för datorer och nätverk med kunskaper i enklare installation av hårdvara. Arbetet som lagermedarbetare/utrullare är intensivt och därför är det viktigt att du gillar att arbeta fysiskt och hålla ett högt tempo på jobbet.
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare/utrullare tror vi att du är en social och driven person som tycker om att arbeta med många kontaktytor.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2019 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.