Vi söker verktygsmakare till varierat och långsiktigt uppdrag!

Vi söker verktygsmakare till varierat och långsiktigt uppdrag!

ASSA ABLOY utvecklar lås och integrerade säkerhetssytem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Produkterna kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.
Fabriken är placerad i Mölnlycke.

Nu söker vi på Söder & Co två verktygsmakare åt kundens räkning. Tjänsten är på heltid och anställningen är hos Söder & Co.

Det finns stora möjlighet för rätt person att bli erbjuden tjänst hos ASSA ABLOY efter en period.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som verktygsmakare kommer du arbeta med tillverkning och underhåll av verktyg till produktionen. Det förekommer även tillverkning av verktyg för formsprutning av plastdetaljer och produktionshjälpmedel och prototyper.

Arbetet är varierande där du deltar i projekt av nya verktyg. Du kommer även få vara med att påverka och ta fram nya lösningar. Arbetet innefattar små tillverkningserier så arbetet är varierande och utvecklande.

Din profil
Vi ser gärna att du är tekniskt kunnig, nyfiken och noggrann som person. Du har erfarnehet av NC-fräsning och ritningsläsning med kunskap inom programmering av styrda maskiner. Du har även kunskaper i Mastercam och Solidworks.

Meriterande för tjänsten är om du har kunskap inom sänk och trådgnistning.

Urval sker löpande, så se till att söka redan idag via vår hemsida www.soderco.se! Notera att vi inte hanterar ansökningar via mail eller post.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.