Verkstadschef till Elcykelkompaniet

Verkstadschef till Elcykelkompaniet

Som verkstadschef har det övergripande ansvaret för verkstaden i butiken. Det innebär att du på sikt kommer att ha personalansvar för våra servicetekniker. Du kommer att vara delaktig i budget och att följa upp verkstadens resultat. Du ansvarar för att bidra till att utveckla och förbättra verkstadens tjänster, processer och kundupplevelser. Kvalitet är ett ledord och vi ser framför oss att du går i bräschen för att leda kvalitetsarbetet. I din roll kommer du att vara en i teamet som självklart löser egna reparationer, garantiåtgärder eller felsökningar.

Arbetet innebär en hel del kontakt med kunder då du kommer att ta emot kundärenden och frågor och efter avslutat ärende återlämna produkten till kunden och/eller besvara kundens frågor på bästa sätt. Du kommer att vara starkt bidragande till att kunden får bästa tänkbara upplevelse hos oss. I våra serviceåtaganden vill vi att kunden återkommer så att vi långsiktigt kan vara med kunden på sin elcykelresa.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndagar-fredagar kl. 7:30-16:30.

Din profil
I denna tjänst krävs att du har erfarenhet från cykelverkstad eller bilverkstad och att du har hög teknisk kompetens. Du har någon form av tidigare erfarenhet av att leda andra och vet hur du får andra med dig på ett motiverande sätt. För denna roll krävs också förståelse för kostnader, intäkter och lönsamhet. Du behöver också ha förståelse för, och kunskap i, budgetarbete. För att lyckas i rollen behöver du ha stort intresse för service och vilja att skapa kunder nöjda. Då vår första butik blir vårt flaggskepp söker vi dig som har högt engagemang, god arbetsmoral och är ordningsam. Vidare behöver du ha förmågan att strukturera och prioritera för att lyckas bra i rollen. Utöver erfarenhet från cykelverkstad eller bilverkstad är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från cykel- eller elcykelförsäljning. En fördel är om du är genuint intresserad av cykel.

Avslutningsvis letar vi efter en ledare som sätter laget före jaget och bidrar till att vi blir ett framgångsrikt team. Ledaregenskaper som värderas högt är att du har förmågan att se alla och helheten samt att du naturligt motiverar och inspirerar andra till goda resultat. Vi värderar högt att du har vilja och attityd att utvecklas ihop med verksamheten och att du är positiv, lojal och helst av allt passionerad i att få vara med och bidra och påverka resan.

Ansökan
Elcykelkompaniet samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Välkommen att skicka din ansökan via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se. Sista ansökningsdag är 2021-02-28. Tjänstens start är så snart som möjligt med hänsyn tagen till uppsägningstid. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niklas N Ekeblad på 0733-434111.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Elcykelkompaniet är specialister på elcyklar. Genom att erbjuda Sveriges största elcykelbutik vill vi vara kundens förstahandsval när det gäller elcykel, tillbehör och service. Vår ambition är att hjälpa kunden genom hela sin elcykelresa. Vi finns både i vår butik i Sisjön samt på elcykelkompaniet.se

Vår vision är att ändra sättet man transporterar sig på, öka folkhälsan och bidra till ett hållbarare samhälle. För att lyckas med detta jobbar vi med ett noga utvalt sortiment av kvalitetscyklar från de ledande varumärkena inom elcykel, elmountainbike och lådcykel. Vi vill ge kunden en fantastisk upplevelse och söker medarbetare med branschens bästa expertis. Vi prioriterar kundbemötande och serviceanda utöver det vanliga och söker därför människor som gillar människor.

Elcykelkompaniet är grundat av tre cykelglada grabbar, tillika entreprenörer, som tror på en hållbar framtid och vill hjälpa människor till rörelse. Efter att ha jobbat i cykelbranschen i över 10 år är det nu dags att ta elcykel till nästa nivå och bygga en modern elcykelkedja. Vi slår upp portarna till första butiken i slutet av mars. Hos oss finns stor potential att växa och utvecklas. Vill du vara med i vår tillväxtresa?