Varuhanterare/Lagerarbetare till 3PL- verksamhet

Varuhanterare/Lagerarbetare till 3PL- verksamhet

Vi söker till vår kund 5 stycken orderplockare. Uppdraget är ett konsultuppdrag där du är anställd av oss på Söder & Co men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget ska starta omgående och pågår ca 6 månader med möjlighet till anställning hos företaget efter det. Vår kund har nya moderna lokaler ute i Torslanda/Sörred och arbetstiderna är främst förlagda till kvällstid, upplärningen sker på dagskiftet.

Du kommer att arbeta på lagret där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är varumottagning, orderplock, packning samt lossning och lastning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Hög service- och ansvarskänsla
Truckkort A+B
Erfarenhet inom lager och logistik
Du talar och skriver obehindrat på svenska
God fysik

Du motiveras av högt tempo, är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du kan se helheten i det du gör och ser lösningar istället för hinder. Du uppskattar ordning och reda och besitter en hög arbetsmoral. Att ta egna initiativ, lätt för att lära och att kunna samarbeta faller sig naturligt för dig. Vi söker dig som kan starta omgående och har erfarenhet ifrån lagerarbetare och orderplock sedan tidigare.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet!

Då arbetsplatsen inte ligger i anslutning till någon busshållsplats så är det starkt meriterande om du har b-körkot samt tillgång till egen bil.

Registrera din ansökan på www.soderco.se , vi hanterar inte ansökningar som inkommer på annat sätt. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Hoppas vi ses!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.