Timanställd Logistikstudent till Estrella

Timanställd Logistikstudent till Estrella

Om företaget

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken.
Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?

Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken. www.estrella.se

Dina arbetsuppgifter

Till logistikavdelningen på Estrella söker vi nu en extraresurs till orderkontoret. Resursbehovet gäller ca 1 dag i veckan samt heltid under semestermånaderna under sommaren. Vi söker därför en förstaårsstudent på högskola/universitet som kan finnas tillgänglig någon dag i veckan samt under somrarna några år framöver.

Arbetsuppgifterna handlar i första hand om att hantera inkommande order via EDI, mail & telefon från våra kunder i Sverige och Danmark. Med ett externt färdigvarulager hos Frode Laursen, sker även en hel del kontakt här kring lager och leveranser. Vidare sker en löpande dialog med säljorganisationen kring leveranser och ev. bristsituationer. Fakturering, kreditering & avvikelseuppföljning är andra arbetsuppgifter som bl.a. ingår i tjänsten. Med service i fokus säkerställer orderkontoret att inkommande order hanteras korrekt och på ett sätt som möter våra kunders krav och förväntningar.

På logistikavdelningen jobbar idag tio personer och förutom order hanteras här bl.a. produktionsplanering, materialplanering av råvara, transport & distribution samt lager.

Din profil

Du som söker studerar eftergymnasialutbildning och är i början av dina studier, det är meriterande om du studerar inom logistik. Som person är du social, kundfokuserad, serviceinriktad, glad, energisk och en problemlösare. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska & engelska både i tal och skrift samt vana av att arbeta i Office. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningar behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.soderco.se. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet. Det innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta ute hos vår kund.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat
rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!