Servicetekniker till Elcykelkompaniet

Servicetekniker till Elcykelkompaniet

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med allehanda serviceärenden i butikens verkstad. Exempel på arbetsuppgifter är felsökning, reparation, service, tvätt, rekond och garantiåtgärder på elcyklar. Arbetet innebär en hel del kontakt med kunder då du kommer att ta emot kundärenden och frågor och efter avslutat ärende återlämna produkten till kunden och/eller besvara kundens frågor på bästa sätt. Då vi vill sticka ut genom att erbjuda våra kunder hög servicegrad förväntar vi oss att du parallellt med att du gillar att lösa tekniska och praktiska ärenden också uppskattar att träffa kunder och bidra till att kunden får bästa tänkbara upplevelse hos oss. I våra serviceåtaganden vill vi att kunden återkommer så att vi långsiktigt kan vara med kunden på sin elcykelresa.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndagar-fredagar kl. 7:30-16:30.

Din profil
För att vara kvalificerad och aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från cykelverkstad eller bilverkstad och att du är tekniskt lagd och intresserad. För att lyckas i rollen behöver du ha stort intresse för service och vilja att skapa nöjda kunder. Då vår första butik blir vårt flaggskepp söker vi dig som har högt engagemang, god arbetsmoral och är ordningsam. På vår önskelista står det även att du är genuint intresserad av cykel. Utöver erfarenhet från cykelverkstad är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från cykel- eller elcykelförsäljning.

Avslutningsvis letar vi efter dig som sätter laget före jaget och bidrar till att vi blir ett framgångsrikt team. Vi värderar högt att du har vilja och attityd att utvecklas ihop med verksamheten och att du är positiv, lojal och helst av allt passionerad i att få vara med och bidra och påverka resan.

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Elcykelkompaniet samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Välkommen att skicka din ansökan via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se. Sista ansökningsdag är 2021-02-28. Tjänstens start är så snart som möjligt med hänsyn tagen till uppsägningstid. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niklas N Ekeblad, 031-510031.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Försäljning, Butik, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Elcykelkompaniet är specialister på elcyklar. Genom att erbjuda Sveriges största elcykelbutik vill vi vara kundens förstahandsval när det gäller elcykel, tillbehör och service. Vår ambition är att hjälpa kunden genom hela sin elcykelresa. Vi finns både i vår butik i Sisjön samt på elcykelkompaniet.se

Vår vision är att ändra sättet man transporterar sig på, öka folkhälsan och bidra till ett hållbarare samhälle. För att lyckas med detta jobbar vi med ett noga utvalt sortiment av kvalitetscyklar från de ledande varumärkena inom elcykel, elmountainbike och lådcykel. Vi vill ge kunden en fantastisk upplevelse och söker medarbetare med branschens bästa expertis. Vi prioriterar kundbemötande och serviceanda utöver det vanliga och söker därför människor som gillar människor.

Elcykelkompaniet är grundat av tre cykelglada grabbar, tillika entreprenörer, som tror på en hållbar framtid och vill hjälpa människor till rörelse. Efter att ha jobbat i cykelbranschen i över 10 år är det nu dags att ta elcykel till nästa nivå och bygga en modern elcykelkedja. Vi slår upp portarna till första butiken i slutet av mars. Hos oss finns stor potential att växa och utvecklas. Vill du vara med i vår tillväxtresa?